Ciabattaboller 02
Fryseegnet : Ja Indsendt af : MayaCB Indsendt : Red : |
|
|
Bland både durummel og hvedemel sammen med salt i en skål. Opløs gæren i vandet i en anden skål. Kom blandingen med mel lidt efter lidt i skålen med vand og gær. Rør godt undervejs. Ælt dejen og lad den hæve lunt i 1 time.
Ælt igen dejen efter hævning. Dette gøres på en meldrysset overflade, gerne durummel. Del herefter dejen i to stykker, der hver formes som en pølse på 20-30 cm. Skær hver pølse ud i tre stykker, således at du haver 6 stykker dej, der er de kommende boller. Lad bollerne hæve 30 minutter på bagepapir. Drys durummel over bollerne, inden de nu bages på 240 grader i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 3912 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne