Verdens nemmeste boller
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Nick Indsendt : |
|
|
Rør gær ud i koldt vand, tilsæt mel og salt og rør dejen godt sammen. Den skal være temmelig lind og du skal ikke have hænderne ned og ælte. Drys lidt mel over dejen, dæk skålen med film eller anbring i en lufttæt pose. Sæt skålen på køl natten over.
Tænd for ovnen på 200 grader C varmluft og form 10 -12 boller. Vi bruger 2 spiseskeer der dyppes i vand. Bollerne bliver lidt uformelige. Drys mel hen over bollerne og sæt dem i oven i 18-22 min. Tips: 1 spsk olie i dejen er også godt. |
|
Opskriften er vist 7195 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-25 20:36:38 rigtig gode boller ven - 2013-08-14 18:03:34 Rigtig gode boller! Er super nemme at lave. Kan klart anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne