Hindbær/makron muffins
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 180 grader almindelig ovn.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen med en elpisker. Tilsæt æggene og pisk til blandingen er jævn. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det rundt sammen med mælken. Knus makronerne, skær hindbærrene i små stykker, tilsæt både makroner og hindbær i dejen og vend forsigtigt rundt. Hæld dejen i muffinsforme. Bag dem i 25 minutter. Tips: Pynt dem evt. med en hindbærfrosten som let kan piskes sammen ud af 150 g blødt smør, 300 g flormelis, 150 g hindbær og 2 spsk vand. |
|
Opskriften er vist 28140 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-05-30 13:57:27 Jeg synes at de blev alt for flade i det,det væltede over hele muffins pladden...det snager meget af hvedemel ig der er ikke noget lækkert ved det synes jeg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne