Hindbær/makron muffins

Hindbær/makron muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :
Hindbær/makron muffins, billede 4 Hindbær/makron muffins, billede 1 Hindbær/makron muffins, billede 2 Hindbær/makron muffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.blødt smør
125 g.sukker
1 spsk.vaniljesukker
2 æg
150 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
75 g.makroner
150 g.hindbær (frosne eller friske)
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 180 grader almindelig ovn.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen med en elpisker.
Tilsæt æggene og pisk til blandingen er jævn.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det rundt sammen med mælken.
Knus makronerne, skær hindbærrene i små stykker, tilsæt både makroner og hindbær i dejen og vend forsigtigt rundt.

Hæld dejen i muffinsforme.
Bag dem i 25 minutter.

Tips:

Pynt dem evt. med en hindbærfrosten som let kan piskes sammen ud af 150 g blødt smør, 300 g flormelis, 150 g hindbær og 2 spsk vand.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Makron muffins

karakterer:
Opskriften er vist 28140 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-30 13:57:27
Jeg synes at de blev alt for flade i det,det væltede over hele muffins pladden...det snager meget af hvedemel ig der er ikke noget lækkert ved det synes jeg