Arme riddere af kammerjunker
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, flormelis, stødt kanel og mælk sammen. Læg kammerjunkerne i "dejen" og vend dem. Steg dem på en pande med lidt smør og vend dem til de ser ud som arme riddere. De kommer let til at se for brunede ud, men det kan ikke smages.
Server med nogle drys flormelis og lys sirup eller ahornsirup. Tips: Jeg har selv fundet på denne opskrift da jeg ikke havde noget toastbrød da jeg havde lyst til arme riddere. Dette skal helt klart prøves, det smager fantastisk selvom det lyder underligt. |
|
Opskriften er vist 3358 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2016-07-21 23:00:39 Wow. Elsker det! Ny favorit til de dage når at tanden trænger til lidt godt ^^, Annette - 2013-09-03 23:07:09 Wauw denne opskrift er god, bedre end forventet. Opskriften lød spændende, så det var jeg da lige nødt til at prøve ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne