Mørbradbøffer med kirsebærsovs

Mørbradbøffer med kirsebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiversvinemørbrad a 80 g
 Salt
 peber
2 spsk.olie
1 glassyltede kirsebær
1 knsp.stødt nellike
1 knsp.stødt kanel
1 knsp.stødt ingefæør
1 tsk.sukker
1 tsk.maizena
4 tsk.smør
 
Opskrift:
Krydr bøfferne med peber og pensl med olie. Lad bøfferne trække 5 minutter.

Kog imens de syltede kirsebær og væden sammen med nelliker, kanel, ingefær samt sukkeret. Rør maizena ud i lidt koldt vand, kom den i kirsebærrene og lad sovsen jævne. Kog igennem og hold sovsen lun.

Varm en stor pande op. Brun bøfferne ½ minut på hver side og tag dem af. Kom smørret på panden og lad det bruse af og steg bøfferne færdige 2-3 minutter på hver side. Krydr bøfferne med salt og peber og anret dem på et fad og hæld lidt af sovsen over. Giv ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 15431 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god. Vi kalder den julemørbrad, for den dufter og smager af jul, men kan bruges hele året.