Mørbradbøffer med kirsebærsovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Krydr bøfferne med peber og pensl med olie. Lad bøfferne trække 5 minutter.
Kog imens de syltede kirsebær og væden sammen med nelliker, kanel, ingefær samt sukkeret. Rør maizena ud i lidt koldt vand, kom den i kirsebærrene og lad sovsen jævne. Kog igennem og hold sovsen lun. Varm en stor pande op. Brun bøfferne ½ minut på hver side og tag dem af. Kom smørret på panden og lad det bruse af og steg bøfferne færdige 2-3 minutter på hver side. Krydr bøfferne med salt og peber og anret dem på et fad og hæld lidt af sovsen over. Giv ris til. |
|
Opskriften er vist 15431 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god. Vi kalder den julemørbrad, for den dufter og smager af jul, men kan bruges hele året. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne