Lækker Græsk kødsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Alex Karlsson Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i pande/gryde til de er let brunede og tilsæt dernæst kødet. Når kødet næsten er stegt i gennem tilsætter du vinen og lader det stå i 2-3 minutter ved medium varme.
Tilsæt tomat, laurbærblade, salt, peber, kanel og spiseskeen med sukker. Lad det stå og simre uden låg i 30-40 min. Spis med valgfrit tilbehør. Tips: Vedr. dosering af kanel, salt og peber, så er det bedst gjort ved selv at smage til, da det jo er individuelt hvordan man vil have det. Trick til at undgå kedelig klistret spaghetti: Lav spaghettien lige før der skal spises og kog den ikke helt til hvordan du vil have den, men med lidt mere bid end du helst vil have. Efter vandet er siet fra, hælder du et skvæt olivenolie på og rør rundt/vender i dørslaget. Server i skålen med kødsovsen ovenspå, spaghettien vil på grund af kødsovsens varme koge helt færdigt og forhåbentlig som du vil have den!!! Smager bedst 2 dage efter! |
|
Opskriften er vist 4184 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne