Canadisk Kringle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i sukkeret. Smelt smørret og rør mælken i. Rør gæren i når blandingen lillefingervarm. Rør melet i lidt efter lidt til dejen er blød og smidig og lidt fedtet. Dejen stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time, til den er dobbelt størrelse. Ælt dejen igennem. Rul den ud på et melet bord til en rektangel på ca. 50x25 cm. Rør fyldet samme, og smør det på. Fold siderne tæt sammen. Læg kringlen ( evt. bøjet u-form ) på bagepllade, og lad den efterhæve 20 min. Pensl med æg, drys med tesukker og hakkede nødder Bagetid: Bag kringlen midt i ovnen ca. 30 min. ved 190* |
|
Opskriften er vist 5958 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2020-04-28 18:06:19 Den er fantastisk, også i flere dage efter den er bagt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne