Jordbærmousse med raffineret orangesauce
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Jordbærmousse:
Stil husblas i koldt vand ca. 10 min. Til moussen blendes jordbær med flormelis og saften af ½ citron. Smelt husblas i en gryde og tilsæt den afkølet i en tynd stråle i den blendet jordbær. Lad den blive kold. Pisk fløden og vend den i den kolde jordbærpuré. Fordel moussen i 6 koketter foret med husholdningsfilm og lad dem stivne i køleskab. Orangesauce: Kog appelsinsaft, marmelade og sukker sammen og lad det småkoge i ca 1 min. Tilsæt maizena, rørt ud i lidt koldt vand - og afkøl. Fortynd evt. med lidt vand hvis den bliver for tyk. Fordel saucen på 6 tallerkner og ven moussen ud på den. Pynt med frugt |
|
Opskriften er vist 2409 gange,
og udskrevet 96 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne