Mørbradbøf med grøntsagsgratin
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Afpuds mørbraden. Skær porrerne igennem på langs 2 gange og skær dem i stykker på ca 1 cm. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Blancher urterne i letsaltet vand i 6 min. Hæld vandet fra og fordel dem i 4 smurte gratinskåle, der er drysset med rasp.
Bag smør og mel sammen, spæd med mælk og lad det koge under omrøring til en tyk opbagning. Tag det så af blusset og rør æggene i et ad gangen. Rør osten i og tilsæt salt og peber. Hæld dejen over grøntsagerne og løft lidt op i dem med en gaffel, så dejen fordeler sig.
Bag gratinerne i ovnen ved 200° i ca 30 min på næstnederste rille.
Skær mørbraden i 8 stykker og krydr godt med salt og peber. Vend stykkerne i mel. Brun dem i meget varmt smør og skru ned til svagt blus. Lad dem stege ved svagt blus 3 min på hver side. Server bøfferne med med de varme gratiner til. Hertil passer en kold, ikke for sød hvidvin eller en let rødvin. |
|
Opskriften er vist 25080 gange,
og udskrevet 574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne