Ribssaft uden sukker 02
Hovedingrediens : Bær - Ribs Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kog ribs og vand i en halv time under låg.
Tilsæt SØD og atamon. Lad saften køle af og si saften fra bærrene. Hæld evt. saften gennem et viskestykke for at fjerne grums. Hæls saften på en 1 liter atamonskyllet flaske. |
|
Opskriften er vist 6246 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer elisabeth - 2015-10-28 17:25:07 hvorfor er min ellers fine ribssaft blevet gumset, er ikke gæret, smager fint stadigvæk :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne