Kirsebærsaft 02
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Put kirsebær og vand i en 5 liter gryde, put låg på og sæt i kog.
Lad det koge i 30 minutter. Skru ned for blusset. Tilsæt SØD og atamon og tag gryden af blusset. Når saften er kølet nok af, hældes den gennem en si, så bær og sten bliver siet fra og smidt ud. Hæld evt. saften gennem et rent viskestykke bagefter for at få fjernet evt. grums fra saften. Hæld saften på atamon-skyllede flasker. |
|
Opskriften er vist 4010 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne