Nakkekam i galla
Fryseegnet : ikke fryseegnet med appilsin og nødder i Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i centimeter store stykker og brunes i margarine.
Udskåret champignoner svitses med. Derefter tilsættes hakket løg krydderier samt halveret tomater. Det hele spædes op med vand og evt. vand så kødet er dækket og koger i ca. 1 time. Når sovsen er jævnet kommes nødder og appelsinbåde(uden det hvide og sten)i sovsen og skal lige varmes. serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 7714 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne