Chocolate Chip Cookies -Amerikansk opskrift
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Dejen er fryseegnet. Ikke efter bagning.. Indsendt af : Sophie Indsendt : Red : |
|
|
Bland først Palmin og Margarine med en håndmixer så det bliver til en klistret masse.
Tilsæt kun halvdelen af melen, farin, sukker, æg, vanilje og natron - Det røres sammen med håndmixeren. Derefter tilsætter man det sidste Mel og chokolade stykkerne. Mix igen og man har nu "The cookie dough". Herefter tager man en bageplade UDEN bagepapir og ligger klatter af dejen på (jo større klatter jo større cookies - prøv dig frem) Ovnen skal være på 190 grader, for mig virker varmluft ovn bedst men, du kender bedst din egen ovn og er sikker på alm. ovn kan bruges. The cookies skal have mellem 8-10 min. ved 190 grader - IGEN er det vigtigt at man holder øje med kagerne. Hos mig skal kagerne have lige præcis 9 minutter hverken mere eller mindre. Meningen med disse kager er at de i kanten skal være en smule brunere end resten af kagen og at den i midten skal være helt blød. Nå man tager kagerne ud af ovnen skal man med det samme flytte dem over på en rist. Kagerne vil virke ubagte i midten, det er MENINGEN. Amerikanske chocolate chip cookies skal ifølge amerikanerne være bløde i midten og lidt sprødere i kanten. Sådan smager de også bedst syntes jeg i forhold til hårde småkager. Tips: Opskriften lærte jeg mens jeg boede i USA, opskriften er amerikansk og det er derfor dl. målene er lidt sjove fordi de org. er målt i Cups. Org. bruger man istedet for palmin et ingrediens der hedder Shortening men Palmin har den samme effekt at gøre kagerne sprøde i kanten og bløde i midten. Selve dejen, kan også fryses ned i små klumper og blandes i f.eks, is men kan også spises bare som en snack ligesom chips. Hvilket også er meget normalt at gøre i USA. og det smager altså super godt! HVis man er bange for salmonella kan man jo bruge pasteuriserede æg. SERVERINGSFORSLAG: Tag kagerne ud af ovnen, lad dem ligge på risten i 2 minutter. Knæk dem derefter midtover så man kan se hvor bløde og næsten ubagte de er i midten og dyp dem derefter i mælk. Lækkert. Ellers kan de også spises kolde, de fortsætter nemlig med at være bløde i midten, hvis man opbvarer dem i en beholder. Pak dem ikke i en beholder før de er helt kolde på risten. ENJOY! |
|
Opskriften er vist 8776 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne