Rødgrød
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Ikke testet Indsendt af : Klemme Indsendt : Red : |
|
|
Skær frugt, bær mv. i mindre stykker - rabarber skæres fx i stykker på max 1 cm.
Det koges i vandet i 20 minutter. Imens skrabes vaniljekornene ud af vaniljestangen. Den tomme stang koges med længst muligt, mens vaniljekornene gnubbes ind i 2 spsk. sukker. Det hele hældes igennem en sigte, og væsken varmes op på ny, mens sukkeret tilsættes. Når sukkeret er helt opløst, tilsættes vaniljesukkeret, og gryden tages af blusset. Kartoffelmel udrørt i lidt vand hældes i langsomt under omrøring. Grøden stivner til en passende konsistens og skal ikke opvarmes på ny. Grøden sættes på køl til den skal serveres. Tips: Grøden kan serveres med mælk eller fløde, men er også rigtig god med vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 9247 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne