Mørbrad med syltede figner
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden renses for fedt og sener.
Risene kommes i det kogene vand, som tilsættes salt og evt. safran. Koges med låg i 10 min. ved lav varme hvorefter der slukkes under dem, men man lader dem stå på varmepladen i yderligere 15 min.
Imens krydrer man mørbraden med salt og peber og steger den hel på en sauter pande i ca. 10 min. på hver side. De syltede figner incl. sirup lunes i en kasserolle. Mørbraden lægges op på et skærebræt og dækkes med alufolie. Man koger nu panden af med piskefløde og smager saucen til med noget af figensiruppen samt salt og peber. Mørbraden skæres i passende stykker, der kommes tilbage i saucen og gennemvarmes let. Det hele er nu klar til servering. |
|
Opskriften er vist 13122 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne