Ovnstegt kyllingelår med ris i kyllingesky

Ovnstegt kyllingelår med ris i kyllingesky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : babbers

Indsendt :     
Ovnstegt kyllingelår med ris i kyllingesky, billede 4 Ovnstegt kyllingelår med ris i kyllingesky, billede 1 Ovnstegt kyllingelår med ris i kyllingesky, billede 2 Ovnstegt kyllingelår med ris i kyllingesky, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygstykke
6 dl.basmatiris
12 dl.vand
2 mellem løg
400 g.friske champignon
2 kyllinge-bouillonterninger
 solsikkeolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag et ildfast fad eller en dyb bradepande og beklæd med bagepapir. Læg kyllingerne i faddet og hæld olie over alle lårene. Sæt lårene i ovnen i 30 minutter.

Mens kyllingerne er i ovnen, skære du løg i små tern og champignoner i 0,5cm tykke skiver. brun løgne og kom derefter svampene i og steg til alt væde er fordampet.

Hæld ris i en riskoger med vand og en bouillonterning og kog til de er færdige.

når kyllingen har været inde i 30 minutter, tages de ud og der hældes deres egen saft ud over dem alle med en spiseske og kom så salt og peber på kyllingeskindet. det kyllinge saft og kyllinge fedt der ligger i bunden af faddet/bradepanden hældes over i løgne og champignonerne, og kyllingerne stilles ind i ovnen igen i 30 minutter.

løg, champignoner og kyllinge saft koges op og der kommes en bouillonterning i. bland nu de færdige ris i, blad godt, og det er nu færdigt.

Tips:

spis grovflutes eller grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 56635 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu