Ovnstegt kyllingelår med ris i kyllingesky
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt af : babbers Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Tag et ildfast fad eller en dyb bradepande og beklæd med bagepapir.
Læg kyllingerne i faddet og hæld olie over alle lårene. Sæt lårene i ovnen i 30 minutter.
Mens kyllingerne er i ovnen, skære du løg i små tern og champignoner i 0,5cm tykke skiver. brun løgne og kom derefter svampene i og steg til alt væde er fordampet. Hæld ris i en riskoger med vand og en bouillonterning og kog til de er færdige. når kyllingen har været inde i 30 minutter, tages de ud og der hældes deres egen saft ud over dem alle med en spiseske og kom så salt og peber på kyllingeskindet. det kyllinge saft og kyllinge fedt der ligger i bunden af faddet/bradepanden hældes over i løgne og champignonerne, og kyllingerne stilles ind i ovnen igen i 30 minutter. løg, champignoner og kyllinge saft koges op og der kommes en bouillonterning i. bland nu de færdige ris i, blad godt, og det er nu færdigt. Tips: spis grovflutes eller grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 56815 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne