Lasagne (the best)
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : kan fryses Indsendt af : babbers Indsendt : Red : |
|
|
Kom lidt olivenolie i en stor gryde skær løget lidt groft, og brun dem. Kom derefter køddet i, og brun. Når køddet er brunet kommes groft revet gulerødder i og vendes godt rundt. Tilsæt fint revet hvidløg,og sprødstegt bacontern. Kom nu bouillonterningerne i og lidt peber. Hæld tomatsaucen i og kog op, og smag til med salt og peber. Kom til sidst moneysauce i og rør godt rundt og lad kødsaucen stå og småsimre i 1 time under låg. Dæk bunden af et ildfast fad med kødsauce og kom lasagneplader oven på. Disse ligger du så skiftevis, i så mange lag som muligt, men slut af med kødsauce. Giv lasagnen 30 minutter på 200 grader varmluft. Tag lasagnen ud og drys den revet ost over og giv den yderligere 20-30 minutter.
Tips: der spises lunt brød og/eller salat til. |
|
Opskriften er vist 4130 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kea Bruun - 2014-09-15 21:39:58 Denne lasagne er bare super lækker. Tager lidt lang tid, men det er det hele værd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne