Jordbærbolsjer MUMS
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Fryseegnet : Er ikke frysegnet Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Lig et håndklæde på bordet og lig så teflonvæven ovenpå. Hæld noget Vinddruekerneolie ud på teflonvæven og smør det så ud over det hele. Smør også spartlerne og en saks ind i olien.
Hæld vand, druesukker og sukker ned i en gryde og kog det op til 165 grader. Hæld massen ud på den smurte teflonvæv og lad det køle lidt ned i ca. 30 sek. drys nu citronsyren ud over massen og ælt det så grundigt ind. Nu hælder du forsigtigt Jordbæraromaen over massen og ælter det ind igen. Det samme gør du med den røde farve. Når massen er blevet tyk, klipper du et lille stykke af og ruller det ud til en pølse. Klip nu nogle fine bolsjer. |
|
Opskriften er vist 2612 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne