Oksebryst
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Indsendt af : Karen Indsendt : Red : |
|
|
Varmluft ovn på 180 grader
1 ildfast fad smøres med olie, oksebryst snittes på skrå i fedt/senekant ca 3 steder, lægges i fadet og smøres med rest olie, krydres og steges. Grønsagerne snittes groft og når stegetermometer viser ca 50 grader i centrum, eller efter ½ time tilsættes de groftskårne grønsager, væden tilsættes efter yderligere 15 min. Væden kan med fordel suppleres med rødvin til sovs. Tips: tilbehør: kartofler, de stegte grønsager, sovs evt. tilsat rødvin og evt. mormor salat. |
|
Opskriften er vist 11743 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Tid - 2018-02-05 16:56:14 Hvorlænge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne