Mørbrad med sommerpasta
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Steg de salt- og peberkrydrede mørbradbøffer få minutter på hver side i smør eller olie på en pande. Tag dem af panden og vend persille, sennep, revet franskbrød og mandelflager i. Rør om og fordel det på bøfferne.
Pastaen koges i letsaltet vand. Lad den dryppe af og kom den tilbage i gryden med olie, tomatbåde, agurkestykker og knuste hvidløgsfed. Varm det ganske kort igennem og servér det med persille sammen med bøfferne.
|
|
Opskriften er vist 15545 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne