Bananmuffins uden mælk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : LesMis13 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Pisk først æg og sukker godt sammen i en skål. Bland derefter mel, bagepulver og vaniljesukker i en anden skål, og si det i sukker/æggeblandingen. Dejen vil virke meget tør, men det er meningen, da det er frugten der fungerer som væde. Mos derefter bananen og tilsæt det til dejen. Put dejen i muffinsforme, og bag i ovnen i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 36764 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2020-05-14 17:12:57 Jeg tilsatte lidt mindre sukker, da jeg har brugt en æblegrød i stedet for æbler og så lidt 1/2 tsk bagepulver mere. Min er ikke lavet som muffins med som en kage i lille springform med glasur lavet med ufiltreret æblejuice. Sikken en lækker mundfuld. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne