Grove squash boller
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : mandix Indsendt : Red : |
|
|
Vask squashene og gulerødderne, riv dem fint. Opløs gæren i mælken, kom derefter olie, salt og de revet squash og gulerødder i. Kom derefter melet i og ælt det godt.
Lad dejen hæve i 45 min overdækket af et hviskestykke. Slå derefter dejen ned og form bollerne og lad dem hæve yderligere 30 min. Sæt bollerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 15-20 min afhængig af størelsen. |
|
Opskriften er vist 8636 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne