Mørbrad med krydret fyld
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Rør smør, rasp, estragon, hvidløg og persille sammen til fyld i svinemørbraden. Afparer svinemørbrad og skær den halvt igennem på langs. Krydr den indeni med salt og peber og fyld den med krydderurteblandingen. Luk svinemørbraden og ombind med bomuldsgarn. Brun den af i lidt olie på en varm pande på alle sider. Krydr med salt og peber. Pak den i sølvpapir og lad den så småstege yderligere 25-30 minutter i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn. Tag svinemørbrad ud og fjern snoren. Pak mørbraden tilbage i sølvpapiret for at lade den trække yderligere 10 min. Drys lidt mel i panden og afbag panden, hæld bouillon på og lad panden koge af. Tilsæt fløde, kog op og smag saucen til. Serveres med kogte aspargeskartofler. |
|
Opskriften er vist 91412 gange,
og udskrevet 2080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Steffen - 2017-03-18 17:27:44 Da der ikke stod noget mht hvad cognacen skulle bruges til, ja så drak jeg den bare såden. Det var også helt iorden 👍🏽😊 Emil - 2015-04-02 21:28:33 Vildt lækkert. Da jeg ikke havde noget snor brugte jeg bacon i stedet hvilket fungerer lige så godt! Husk at bruge det væske der er i foliet efter mørbraden har været i ovnen til sovsen, det giver den ekstra og god smag Nikita - 2011-10-13 16:41:08 Super lækker ret ... Bente - 2011-02-12 07:54:15 En rigtig lækker ret - Jeg tilføjede fetaost i fyldet, og serverede ovnstegnet kartofler til, der var vendt i lidt olie, løg og hvidløg Knud Stovgaard - 2011-01-15 16:22:31 Hvilken bouillon er der tale om. Hønse,okse,eller grønsags. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne