After Eight is 02
Indsendt af : clauser Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, fløde og 200 gram mint-chokolade bringes i kog i en stor gryde.
Æggeblommerne piskes med sukker til en luftig æggesnaps. Den kogende mælke-fløde-chokoblanding tilsættes lidt ad gangen til æggesnapsen, mens der røres godt. Når det hele er blandet i skåles hældes blandingen tilbage i gryden og varmes forsigtigt op, indtil blandingen cremer. Gryden tages herefter af varmen og stilles til afkøling 4-5 timer. Efter afkøling køres massen på ismaskine og undervejs tilsættes 100 gram finthakket mint-choko. Efterfryses i fryseren så isen rigtig kan sætte sig. |
|
Opskriften er vist 6681 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-25 18:45:04 Salten skal bare tilsættes i den varme blanding og altså ikke drysses over isen ved servering ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne