Mias gulerodskage med ostecreme
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mia82 Indsendt : Red : |
|
|
Æg, sukker, kanel, natron, vaniliesukker og salt mixes sammen til det bliver let og luftigt.
Mel og havregryn tilsættes efterfulgt af olien. Til sidst røres gulerødderne i. Bages i en smurt bradepande ca 30x20 cm ved 170 grader forvarmet ovn (ikke varmluft) i ca 1 time Ostecreme: Smør og ost piskes sammen og flormelis tilsættes lidt efter lidt og til sidst tilføjes vaniljesukker. Smøres på når kagen er afkølet. Tips: Den er utroligt fugtig/saftig uden at den falder sammen. Ostecreme er ikke fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 4356 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne