Mørbrad med grøntsager og mandler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden i skiver á ca. 2 cm tykkelse og brun dem i smør tilsat olie.
Skær porrer og gulerødder i stimler og svits dem let på panden sammen med bønnerne. Hæld bouillon ved og tilsæt kødet, kog i ca. 5 minutter. Tilsæt timiankvist og rødvin og kog retten i yderligere 10 minutter. Smut mandlerne og vend dem i lidt olie. Læg dem på et stykke bagepapir. Rist mandlerne gyldne i ovnen ved 200 grader C i ca. 8 minutter Drys dem med salt. Fjern timiankvisten fra gryderetten og smag til med salt og peber. Server de kogte ris med gryderetten og drys mandlerne over. |
|
Opskriften er vist 26027 gange,
og udskrevet 675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kjell - 2008-09-21 18:49:49 Den bliver ikke ringere af at tilsette hvidløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne