Mørbrad med appelsinsky
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Afpuds mørbraden. Bland presset hvidløg, appelsinskal, timian og peber i en skål. Gnid mørbraden med blandingen og læg den i en skål. Bland appelsinsaft og vineddike og hæld det over kødet. Dæk med plastfilm og stil det i køleskabet i 2 timer. Vend kødet 2-3 gange.
Sæt ovnen på 200 grader. Varm olien på en stegepande. Tag kødet op og sæt marinaden til side. Brun mørbraden på panden. Drys den let med salt. Læg kødet i et ovnfast fad og pensl med honning. Steg i ovnen i 25 min. Tag kødet op af fadet og pisk 2 spsk af marinaden i kødskyen. Skær i skiver og servér straks sammen med skysaucen. Garner med kørvel eller persille. |
|
Opskriften er vist 14710 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 meget velsmagende; vi vil bruge den til gæstemad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne