Pølsehorn - store og små

Pølsehorn - store og små, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør
5 dl.mælk
50 g.gær
1 spsk.sukker
1.5 tsk.salt
800 g.hvedemel
 
1 poselangelænder-pølser
1 posecocktail-pølser
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et lidt vådt viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.

Del dejen i 20 stykker (10 store og 10 små) og rul hvert dejstykket ud til en lang pølse. Sno nu dejen om pølserne. Pølsehornene lægges på en bageplade med bagepapir og hæver 15 minutter mere under klæde.

Ovnen varmes op til 200 grader alm. ovn og skal have 15-20 min. Tag dem ud når de bliver gyldenrune





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 5358 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu