Pølsehorn - store og små
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et lidt vådt viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 20 stykker (10 store og 10 små) og rul hvert dejstykket ud til en lang pølse. Sno nu dejen om pølserne. Pølsehornene lægges på en bageplade med bagepapir og hæver 15 minutter mere under klæde. Ovnen varmes op til 200 grader alm. ovn og skal have 15-20 min. Tag dem ud når de bliver gyldenrune |
|
Opskriften er vist 5358 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne