Fedtfattig chokoladeis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Line Indsendt : |
|
|
Kom skumfiduserne, mælken og 80 gram af chokoladen i en gryde og varm det op over middel varme til skumfiduserne og chokoladen er smeltet. Tag det af varmen og lad det køle af under jævnlig omrøring. Pisk æggehviderne til de er stive og luftige. Når chokolademassen/skumfidus-massen er afkølet vendes æggehviderne i massen. Derefter kommes blandingen i en ismaskine, som startes.
Hak de resterende 20 gram chokolade til små stykker. Når isen har kørt i omkring 10 min kommes chokoladestykkerne ned i isen og kører med. Efter ca. 30-40 min i ismaskinen er isen ligesom en tyk softice. Den kan enten spises eller kommes i fryseren indtil den er helt frossen. Tips: !!!OBS!!! Skumfiduserne må ikke være de hvide skumfiduser, der er beregnet til grill. Hvis disse bruges bliver isen grynet og den dur ikke. |
|
Opskriften er vist 5329 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (34 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-09-20 15:31:55 Virkelig god is, som bliver lavet mange gange herhjemme. Iselsker - 2013-10-01 13:51:39 Mhm, den is er bare god. Den blev spist direkte efter ismaskinen og smagte som en dejlig chokolade softice. Den skal laves igen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne