Kartoffelsalat med bayerske pølser
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler, agurk og løg skæres i små tern og blandes.
Mayonnaise og cremefraiche blandes. Dressingen smages til med salt, peber og sukker. Dressing og kartoffelblanding blandes sammen, smages til og stilles koldt til servering. Server kartoffelsalaten med pølser, sennep og ketchup. Tips: Kartoffelsalaten smager også med frikadeller. |
|
Opskriften er vist 5573 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-07-17 02:50:06 Smager fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne