Kartoffelsalat med pølser i svøb
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : Red : |
|
|
Vikl 2 skiver bacon om hver pølse og steg dem ved svag varme.
Smelt margarinen og svits de snittede løg til de er klare men ikke brune. Tilsæt vand og eddike. De snittede løg koges møre heri ca 5 min. Krydderier tilsættes. Kartoflerne skæres i tern og lægges i gryden, der dækkes med tætsluttende låg. Kartoflerne koges møre ved svag varme 15-20 min. Rør forsigtig i gryden indimellem. Server den varme kartoffelsalat med pølserne, sennep og ketchup. Tips: Det smager også godt med remoulade til pølsene. |
|
Opskriften er vist 4011 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne