Camillas koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Ja Indsendt : |
|
|
Varmluft ved 200 grader
Tips: 1- tændovnen 2- snit løg og den røde peber 3- put olie på en pande 4- kom koteletterne på panden 5- tag koteletterne af panden når de er brunet, put dem i et ovnfast fad 6- kom det snittet løg på panden 7- når løget er svitset, kom fløde, vand, bouillonen og karry på panden og lad det koge op 8- hæld alt pandens indehold over i der ovnfaste fad 9- kom det ovnfaste fad i ovnen i ca. 30 min. 10. Kog risene Fod fornøjelse😉 |
|
Opskriften er vist 8628 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-21 19:23:46 Hej alle sammen. I må meget gerne komme med ris/ros til min opskrift. Hilsen Camilla |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne