Gode Rundstykker
Fryseegnet : Ja Indsendt : Red : |
|
|
Start med at opløs gæren i vandet, sukkeret og salten. Tilsæt Skummetmælkspulveret. tilsæt derefter æg og fedtstof, helst helt smeltet. til sidst tilsættes mel.
ælt dejen, gerne i maskine. derefter formes dejen til en kugle og lad det hæve på et bord (så hæver det bedre) med et viskestykke over. lad det hvile i 40-60 min. derefter skæres de til firekanter eller formes til kugler. pensel dem med vand og døb dem i en skål med birkes. gør det samme på den anden side og døb dem i en skål med sesamfrø. lad dem hæve i 30 min. bag dem ved 240° Alm. ovn. i ca. 10 min. Tips: Skummetmælkspulveret kan købes i Føtex. Brug lunkent vand og ikke koldt vand. Husk* at præs alt luften ud af dem ellers bliver de meget bløde. |
|
Opskriften er vist 6264 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne