Marengs i forskellige farver
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Juliane Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive.
3 tsk. sukker (1 for hver æggehvide) tilsættes, hvorefter den klistrede masse piskes i 5 minutter. Resten af sukkeret røres forsigtigt i. (Man kan vælge at beholde dem hvide, eller hælde lidt frugtfave i, så massen får en smuk farve). Put massen i en sprøjtepose med tut (Jeg plejer at bruge en alm. fryepose som jeg klipper et hul i og så maser tutten igennem. Så slipper jeg for at gøre sprøjteposen ren). Sæt små "klatter ud på en bageplade med bagepapir og bag dem ved svag varme, ca 100 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Tips: Man kan også bruge smeltet chokolade istedet for frugtfarve, det kan klart anbefales. :) |
|
Opskriften er vist 5252 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-11 21:59:34 De er perfecte som værtindegave, hvis man putter et par stykker i en lille cellofanpose og så sætter en fin sløjfe eller lidt bånd på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne