Ingefær Småkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Madelskeren Indsendt : Red : |
|
|
1. Varm ovnen op til 175 grader
2. Rør smøret, sukkeret og siruppen cremet. 3. Bland hvedemelet, natron, vaniljesukker og ingefær og vend det i dejen. 4. Del dejen og tril den i to stænger 5. Læg stængerne på en plade med bagepapir og tryk dem lidt flade. Rids stængerne med en gaffel. 6. Bag dem gyldne på ovnens midterrille i 12-15 min. 7. Lad stængerne køle lidt, inden de skæres i skrå snitter, som lægges til afkøling på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 7159 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Super lækkert - 2013-06-11 18:58:15 Super lækre! Dejlig sprøde! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne