Ægte thai suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
vand i en kæmpe gryde tænd helt op for blusset. citrongræs bank det så det flækker i bunden og skær det over på midten. skræl ingefæren og hak det i store stk. bank chilien så det flækker skyl korianderen og skær rødderne af put to store spsk. tom youm i gryden og 1 dåse kokos mælk. alt skal i gryden og koges. afpuds kyllingen og put det afpudsede i gryden. hæld varmt vand over rejerne ca. 5 stk. pr person og put de de afpillede skaller i gryden skrue kogepladen ned på 5 og lad det hele stå i 2 timer.
20 min før servering tager man en kæmpe skål og siger alt fra gryden smider det ud og hælder suppen tilbage i gryden. kyllingen skæres i tern og kommes i gryden 20 min før servering. rejerne skal i gryden 5 min før servering. Tips: man kan også putte kartofler i men de skal i 30- 40 min inden servering. champignon 2 pr person skæres i kvarte og puttes i 2 min før servering. serveres med lime og friske koriander toppe. cherrytomater. og ciabattabrød. |
|
Opskriften er vist 6689 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne