Ægte thai suppe

Ægte thai suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 3-4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3.5 l.vand
3 stilkecitrongræs
1 stort stk ingefær
1-2 frisk chili
 koriander med rødder
1-2 store dåser kokosmælk
300 g.kyllingefilet
 rejer store
 tom youm
2-3 lime
2 ciabata brød
1 bakkechampignon
1 pakkecherrytomat
1 posekartofler
 
Opskrift:
vand i en kæmpe gryde tænd helt op for blusset. citrongræs bank det så det flækker i bunden og skær det over på midten. skræl ingefæren og hak det i store stk. bank chilien så det flækker skyl korianderen og skær rødderne af put to store spsk. tom youm i gryden og 1 dåse kokos mælk. alt skal i gryden og koges. afpuds kyllingen og put det afpudsede i gryden. hæld varmt vand over rejerne ca. 5 stk. pr person og put de de afpillede skaller i gryden skrue kogepladen ned på 5 og lad det hele stå i 2 timer.

20 min før servering tager man en kæmpe skål og siger alt fra gryden smider det ud og hælder suppen tilbage i gryden. kyllingen skæres i tern og kommes i gryden 20 min før servering.

rejerne skal i gryden 5 min før servering.

Tips:

man kan også putte kartofler i men de skal i 30- 40 min inden servering. champignon 2 pr person skæres i kvarte og puttes i 2 min før servering. serveres med lime og friske koriander toppe. cherrytomater. og ciabattabrød.





karakterer:
Opskriften er vist 6672 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu