Runeberg torte
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandler og ingefærsmåkager blendes fint.
Blandes med mel, bagepulver, natron, salt, kardemomme samt fintrevet appelsinskal.
Blødt smør røres med, sukker, vaniljesukker, brun farin og sirup. Tilsæt æg (ved stører portion et af gangen). Bland så de tørrer ingredienser i, og til slut mælk og appelsinsaft. Kageringe uden bund 6 cm. i diameter og 6 cm. i højden smøres godt, det er nemmest med bagespray. De stilles på bageplade med bagepapir. Fyld dejen i en sprøjtepose og fordel den ca. ½ op. Bages 25-30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Tages ud af ovnen, kageringene burde kunne løftes op og af. Lad dem køle ca. 15 minutter. Prik dem med træ grillspyd og glaser dem med siruppen. Sprøjt en ring af glasur langs kanten på hver kage, og sæt en lille teske hindbærmarmelade i midten. |
|
Opskriften er vist 1158 gange,
og udskrevet 14 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne