Simones Jordbæris
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter.
Gnid jordbærrene gennem en sigte eller kør dem til mos i en blender med sukker og citronsaft. Knug husblasen og smelt den over vandbad i det vand, der hænger ved. Rør den let afkølede husblas i mosen. Pisk fløden stiv og fold den i mosen. Kom det i en frysefast form, der stilles i fryseren en time. Tag isen ud og rør den godt igennem. Lad den fryse igen 2-3 timer. |
|
Opskriften er vist 12878 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten - 2008-08-22 15:59:28 ikke noget du skal spise hvis du er allergisk over for gulerødder!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne