Safranis med brombær
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Stød safranen i en morter sammen med 1 teske sukker. Varm vandet og rør safranblandingen i.
hæld sukker og mælk og æggeblommer i en gryde og varm op under stadig piskning til det cremer og afkøl i koldt vand under omrøring.
Pisk fløden og bland den i æggemassen. Hældes i en form og fryses i 5 timer røres af og til. Lad isen stå i 20 min inden servering med lunede brombær
|
|
Opskriften er vist 10763 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-25 08:03:21 Safranis stammer fra Iran, hvor de dykker safran. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne