Russiske Kvarkkager
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
|
|
Bland kvarken med mel.
Smag til med sukker og salt.
Læg dejen på et let melet bord.
Tril dejen til boller og form dem med en kniv til " hakkebøffer " af passende størrelse.
Steg kagerne på panden i smør på begge sider.
|
|
Opskriften er vist 18215 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer greta - 2013-03-10 16:46:34 Der mangler 1 stk. æg. til dejen og evt. tilsat mere mel. Smager godt! Fjola - 2008-10-23 14:24:02 Jeg tror der mangler noget i opskriften for at få dem til at hænge sammen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne