Russisk dessert Pandekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes og melet røres i.
Dejen afbages med vand og fløde.
Gryden tages fra varmen.
Æggeblommerne kommes i en ad gangen.
Sukker, citronskal og mandler røres i.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen bages ved svag varme som 3-4 pandekager.
Læg låg på panden under bagningen, og vend pandekagerne ved hjælp af låget.
Lagene lægges sammen med syltetøj eller frugtmos.
Serveres drysset med sigtet flormelis.
|
|
Opskriften er vist 26108 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne