Jordnøddeis
Hovedingrediens : Nødder - Jordnødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Jordnødderne er vejet af MED skal på.
Fjern skallerne og den brune "indre skal" fra jordnødderne. Knus nødderne i en morter. Rør æg, æggeblommer og sukker luftet i en skål. Pisk fløden let i en anden skål. Vend fløden ned i æggemassen. Tilsæt jordnødderne og vend dem forsigtigt rundt. Hæld massen i en beholder med låg og frys den ned. |
|
Opskriften er vist 4321 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne