Citronrisotto med Hvidkålsråkost (vegetar)
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
Risottoen:
Start med at stege det finthakkede løg, de må ikke tage farve men skal bare lige blive gennemsigtige. Kom nu risen i og steg dem stille og roligt. Når risene er blevet en anelse gennemsigtige tilføjer man vinen og lader den koge næsten helt væk. Kom derefter reven citronskal fra de tre citroner i. Tilføj bouillon lidt af gangen, mens du mellem hver gang lader bouillon koge næsten væk, så risene ligner grød nærmere end suppe. Det er en god idé at have bouillonen kogende, så risottoen ikke afkøles hver gang. Efter ca. tyve minutter skulle den gerne være al dente. Dette kan dog komme lidt an på hvor meget varme man giver den hvor hurtigt. Det kan også være nødvendigt at tilføje lidt mere vand. Når den er al dente tager du den af blusset og kommer smøren i. Smag til med saften fra citronerne og parmesanen. Hvis nødvendigt kan du også tilføje salt og peber. Hvidkålsråkost: Riv eller hak fint hvidkålen. Smag til med saften fra citronerne og timian. Pas dog på med citronen, da meget citron i både hvidkålen og risottoen kan være lidt overvældende. Tips: kombinationen af risottoen og hvidkålen er lækker, og retten kan eventuelt serveres hvor man lægger hvidkålsråkosten på tallerkenen og så risotto ovenpå. |
|
Opskriften er vist 6071 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne