Lækker hindbæris
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
1. Pres hindbærerne gennem en sigte (Hvis du bruger frosne hindbær er det en god idé at koge dem nogle minutter). Der bør være 3 dl færdig puré som tilsættes 25 g sukker og citronsaften.
2. Pisk æggeblommerne med 50 g sukker til de er hvide og cremede. Pisk fløden til skum og vend den deri. 3. Pisk hviderne stive og pisk 50 g sukker i, til de er som marengs. Vend hindbærpuréen heri. 4. Vend æggeblommerne og hindbærpuréen sammen og hæld blandingen i en fryseboks. Stil den i fryseren i en time. Tips: Rør eventuelt rundt i isen et par gange under frysningen for at få en bedre konsistens. |
|
Opskriften er vist 6239 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2013-06-03 01:23:17 Stil den i fryseren i en time, tag den ud og rør rundt, og sæt den tilbage i fryseren. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne