Ristaffel vegetar
Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
Snit og hak grøntsagerne i passende stykker. Smelt smøret i en stor gryde med olien og karry, og lad karryen ”brænde af”. Svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt grøntsager og svits til de har smidt alt væden. Tilsæt tomater, bouillonvand, kokosmælk og resten af krydderierne. Lad retten simre til grøntsagerne er kogt møre (ca. 20-30 minutter)
Serveres med Ris. Tips: minimajs, vandkastanjer og bønnespirer kan fås samlet i en dåse, så alternativt kan man bare bruge en eller to af disse. tilbehør til retten kan være ristet kokosmel, stegte bananer, rosiner, peanuts og hvad man ellers kunne komme i tanke om. |
|
Opskriften er vist 13736 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne