Konfiteret edderfugl
Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl Fryseegnet : nej Indsendt af : Kirsten Indsendt : |
|
|
Edderfuglestykkerne brunes af på panden i varmt fedtstof.
Lægges i et lille ildfast fad og dækkes helt med andefedt. Fadet tildækkes med staniol og sættes i ovnen ved ca. 90 grader i fem timer. Sovs: opbagt løgsovs, eller eventuel bearnaisesovs. Når kartoflerne er ved at være kogt, skrues ovnens temperatur på på 175 gra der i ca. 15 min. Tips: Edderfugl kan ikke købes |
|
Opskriften er vist 3194 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-10-07 16:54:30 hurtig kommentar, ederfuglen er en dykand, ikke en svømmeand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne