Risbudding med mango
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk Oprindelsesland : Thailand Kilde : Dansk Thai Website Indsendt : |
|
|
Varm ovnen op til 160 grader.
Bland kokosmælk, ris, brun farin, kardemomme og salt godt i et ovnfast fad. Stil fadet i ovnen i 1 time, til risen er kogt, og konsistensen er cremet. Undervejs kan man røre i risen, så den ikke klumper til en fast masse. Skræl mangofrugterne og skær frugtkødet i skiver. Anret mangoskiverne på tallerkener og server med store skefulde risbudding til. Tips: I stedet for mango kan man bruge bananskiver eller appelsinbåde. |
|
Opskriften er vist 16324 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne