Pistacie-is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Pistaciemasse Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommerne godt med flormelis og pistaciemasse. Tilsæt whisky. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i. Farv isen ganske let med lidt frugtfarve. Kom isen i en form og frys den mindst 3-4 timer- server isen i kugler med lidt smeltet overtrækschokolade over.
|
|
Opskriften er vist 17837 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Gastrosvend - 2013-04-14 17:59:24 så se og få det rettet anonym - 2008-06-30 14:58:27 Mener ½ l piskefløde ikke dl?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne