Kartoffel sellerimos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kog skrællede, ituskårne kartofler og selleriterninger i forholdet 4 dele kartofler og en del selleri i usaltet vand, til begge grøntsager er meget møre.
Hæld vandet fra.
Damp grøntsagerne tørre og pisk dem til mos. Spæd med mælk/fløde, tilsæt en klat smør og smag til med salt og friskkværnet peber. |
|
Opskriften er vist 28930 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-08-17 00:22:24 Når grøntsagerne er kogt så tilføj en klump smør og luk låget igen på gryden, indtil det er smeltet. Derefter moses med en kartoffelmoser, tilsættes lidt mælk til en fast mos, + salt og peber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne